Satunnainen kuva

kaatajakisa2013-163

Uutiset

30.4.2017Kaataja 2017: TuloksetLue lisää »31.3.2017Kaataja 2017: Sherwoodshop mukana menossaLue lisää »27.3.2017Kaataja 2017Lue lisää »

Tapahtumakalenteri

-

Lauantai 28.4.2018

Kaataja 201828.4.2018 - Oittaan maastorata

Kesän kisakauden avaa Hood BHT:n Kaataja 2018 kilpailu, tervetuloa mukaan! Oittaan rata tulee olemaan taas iskussa, eikä homma kaadu haasteiden puutteeseen tai liian vähäisiin korkeuseroihin.

Lataa KILPALUKUTSU

- Et ole kisoissa aikaisemmin käynyt?

SJML:n Cup-kisat on ihan loistava tapa tavata muita jousiampujia ja -metsästäjiä. Skaba toimii monella tasolla: Tiukka kilpailu ykkössijasta on täysin sallittua, mutta mukaan voi tulla ihan puhtaasti treenaamaan ja tapaamaan porukkaa rennoissa merkeissä. Mikään ei ole (omasta mielestäni) opettavaisempaa, kun käydä ampumassa tuntemattomia 3D-ratoja. Kierroksen voi siis ottaa ihan puhtaasti treenaamisen kannalta ja meininki ei ole millään tasolla jäykkää pönötystä.

- Ilmoittautuminen?

Ilmoittautuminen ja maksu hoidetaan paikan päällä. Mutta! toivomme että laitat tiedon jos/kun olet mukaan tulossa osoitteeseen hoodbhtkilpailut@gmail.com . Näin meidän on helpompi varautua kisapäivän järjestelyihin.

- Varusteet?

Mukaan tarvitset riittävästi nuolia, kiinteitä leikkureita sekä bluntteja. Maasto on paikoin todella haastavaa kulkea korkeuserojen takia, joten vaatetus ja kengät sen mukaan. Ja jos lähiaikoina on satanut, niin osa alueista voi olla melkoisen märkiä.

- Mites säännöt?

Kisa ammutaan SJML:n Cup-kisa säännöillä, jotka löytyvät tuolta: http://www.jousimetsastys.fi/wp/yleista-tietoa/kilpailut/sjml-cup-saannot/ 

Tarkista erityisesti a) varusteet ja b) vakuutusturvasi.

- Muuta?

Paikalla on kanttiini, josta voi ostaa pientä evästä ja lisäksi nuotiopaikat on kaikkien käytettävissä.

- Lisätiedot?

Voipi kysellä allekirjoittaneelta, yhteystiedot löytyvät kisakutsusta.

//Juho